Hoe het allemaal begon…Nadat mijn eigen nagelstyliste ermee stopte is het idee ontstaan om zelf een nagelstudio te beginnen. Het begon als grapje van mijn man maar dat grapje liet me alleen niet meer los…
Ik ben altijd al dol geweest op mooie nagels en hippe kleurtjes en hoe meer ik erover nadacht hoe enthousiaster ik werd.

Langzaamaan werd het idee verruild voor de werkelijkheid en begin 2020 ben ik begonnen met de opleiding tot nagelstyliste en tussendoor heb ik ook nog diverse workshops gevolgd, ik wil alles leren en ben er vol voor gegaan. Ik wil kwaliteit en deskundigheid leveren en dat kan alleen als je weet wat je doet. Ik wil me blijven ontwikkelen in het nagelvak en zal daarom ook regelmatig workshops en/of cursussen blijven volgen.Even voorstellen

Yvonne Gribnau

Ik ben Yvonne Gribnau, ik woon al 18 jaar in Someren samen met mijn man en in 2012 en 2014 maakten 2 zoons het gezin compleet!
Ik ben dol op dieren, we hebben zelf 2 kippen, 2 konijnen, 2 dwergpapegaaitjes en een hond. Ik hou van lekker eten en gezelligheid.
Ik ben erg creatief en ik ben ontzettend blij dat ik al mijn creativiteit nu kan gebruiken in mijn nagelstudio.

Ik hoop u daarom ook snel te zien, de koffie of thee staat in ieder geval voor u klaar!